Lad iPhone raskt

Finn ut hva du trenger for å hurtiglade iPhone.

Dette trenger du

Du kan hurtiglade iPhone 8 og nyere til 50 prosent på rundt 30 minutter. Finn testinformasjon for ulike iPhone-modeller.

For å hurtiglade trenger du en iPhone 15-modell med en USB-C-kabel

• 18 W,* 20 W, 29 W, 30 W, 35 W, 61 W, 67 W, 87 W, 96 W eller 140 W USB-C-strømadapter fra Apple

• En tilsvarende USB-C-strømadapter fra en annen produsent, som støtter USB Power Delivery (USB-PD)

Hurtiglading fungerer kanskje ikke hvis det er for varmt eller for kaldt.

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple-strømadapter du har, ser du hvilket wattforbruk som er angitt oppå eller på undersiden adapteren:

20w-adapter-tech-spec

Informasjon om testing av iPhone-lading

• Testene ble utført av Apple i august 2023 på førproduksjonsenheter av iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max med førlanseringsprogramvare og USB-C-strømadaptere fra Apple som tilbehør (20 W, modell A2305). Hurtigladingen er testet på iPhone-enheter som var tomme for strøm. Ladetiden avhenger av ulike innstillinger og miljøfaktorer, så de faktiske resultatene varierer.

• Testene ble utført av Apple i august 2022 på førproduksjonsenheter av iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max med førlanseringsprogramvare, og med USB-C-strømadapter fra Apple som tilbehør (20 W, modell A2305). Hurtigladingen er testet på iPhone-enheter som var tomme for strøm. Ladetiden avhenger av ulike innstillinger og miljøfaktorer, så de faktiske resultatene varierer.

• Testene ble utført av Apple i februar 2022 på førproduksjonsenheter av iPhone SE (3. generasjon) med førlanseringsprogramvare, og med USB-C-strømadapter fra Apple som tilbehør (20 W, modell A2305).

• Testene ble utført av Apple i august 2021 på førproduksjonsenheter av iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max med førlanseringsprogramvare, og med USB-C-strømadapter fra Apple som tilbehør (20 W, modell A2305).

• Testene ble utført av Apple i september 2020 på førproduksjonsenheter av iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max med førlanseringsprogramvare, og med USB-C-strømadapter fra Apple som tilbehør (20 W, modell A2305). Hurtigladingen er testet på iPhone-enheter som var tomme for strøm. Ladetiden avhenger av ulike miljøfaktorer, så de faktiske resultatene varierer.

• Testene ble utført av Apple i februar 2020 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone SE (2. generasjon) og USB-C-strømadaptere fra Apple som tilbehør (18 W-modell A1720 og 30 W-modell A1882).

• Testene ble utført av Apple i august 2019 ved bruk av førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max og USB-C-strømadaptere fra Apple som tilbehør (18 W-modell A1720, 29 W-modell A1540, 30 W-modell A1882, 61 W-modell A1947 og 87 W-modell A1719).

• Testene ble utført av Apple i august 2017 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, og i august 2018 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR, med Apple USB-C-strømadapterne (18 W-modell A1720, 29 W-modell A1540, 30 W-modell A1882, 61 W-modell A1718 og 87 W-modell A1719).

* Du trenger en strømadapter på 20 W eller høyere for å hurtiglade iPhone 12 og nyere.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.