Konfigurer AirPods-erstatningen eller ladeetuiet

Når du får erstatningen, kan du følge disse trinnene for å bruke AirPods igjen.

Konfigurer AirPods eller ladeetuiet

1. Legg begge AirPods i ladeetuiet.

2. Koble etuiet til en strømforsyning, lukk lokket og vent i 20 minutter.

3. Åpne lokket, og sjekk statuslampen. Den skal blinke oransje.

4. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet i 15 sekunder til statuslampen blinker hvitt.

airpods-setup-button-tech-spec
  5. Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch.

6. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen.

7. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Finn ut mer

Få AirPods eller ladeetuiet erstattet.