Avregistrer iMessage på iPhone eller på nettet

Hvis du byttet til en telefon som ikke er fra Apple og ikke får SMS/MMS-meldinger, må du kanskje avregistrere iMessage.

Avregistrer iMessage på iPhone

Hvis du fortsatt har iPhone, kan du avregistrere iMessage ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Hvis du overførte SIM-kortet fra iPhone til en telefon som ikke er fra Apple, setter du det inn i iPhone igjen.

2. Sørg for at du er tilkoblet nettverket for mobildata.

3. Trykk på Innstillinger og deretter på Meldinger. Slå av iMessage.

Trykk på bryteren for å slå av iMessage.
  4. Trykk på Innstillinger og deretter på FaceTime. Slå av FaceTime.

Avregistrer iMessage på nettet

Hvis du ikke har tilgang til iPhone, kan du avregistrere iMessage på nettet. Etter at du har fullført avregistreringen, blir telefonnummeret ditt fjernet fra iMessage-tjenestene. Du kan nå motta meldinger med én gang, men det kan ta noen timer for noen Apple-enheter å gjenkjenne at du ikke bruker iMessage når de sender deg en melding.

Hvis noen sender en iMessage-melding til Apple-ID-en din, mottar du den på de andre Apple-enhetene dine. Hvis noen sender en tekstmelding til telefonnummeret ditt, får du meldingen kun som SMS eller MMS på telefonen din.