Flytte fra gjeldende iPhone, iPad eller iPod touch til en enhet med lavere kapasitet

Finn ut hvordan du optimaliserer innholdet ditt og reduserer bruken, slik at du kan flytte over til en enhet med mindre lagringsplass.

Sjekk lagringsplassen din

Før du flytter over til en ny enhet, kan du sjekke hvor mye lagringsplass den nåværende enheten bruker. Hvis du får plass til alle dataene på den nye enheten, kan du overføre dataene til den nye enheten uten å fjerne noe.

Hvis du flytter over til en enhet med lavere kapasitet, må du kanskje optimalisere eller fjerne noe av det eksisterende innholdet. For å finne ut hva som tar mest plass på enheten går du til Innstillinger > Generelt og trykker på Lagringsplass [for enhet]. Finn ut mer om databruken på iPhone, iPad eller iPod touch.

ios16-iphone13-pro-innstillinger-generelt-lagringsplass-for-iphone

Administrer lagringsplassen

Du har flere alternativer for administrering eller redusering av lagringsplassbruken på enheten.

Lyd, filmer, serier og bøker

Finn ut hvordan du sletter musikk, filmer, TV-programmer og bøker fra enheten.

Bilder og videoer

Hvis du vil redusere plassen som brukes av bilder og videoer, kan du importere bilder og videoer fra kamerarullen til datamaskinen din. Hvis du vil slette bilder fra kamerarullen etter at du har importert dem:

1. Trykk på Marker.

2. Velg bildene du vil slette.

3. Trykk på papirkurvknappen .

Hvis du vil vise bildene på enheten etter at du har fjernet dem fra kamerarullen, kan du synkronisere dem fra bildebiblioteket. Når du synkroniserer bildebiblioteket med datamaskinen, optimaliseres synkroniserte bilder, noe som sparer plass. Du kan også synkronisere et mindre utvalg fra bildebiblioteket for å spare plass.

Apper

Slik reduserer du lagringsplassen som appene dine bruker: