Oppdater AMD-grafikkdrivere for Windows i Boot Camp

Last ned og installer de nyeste AMD-grafikkdriverne for Windows på Macene som bruker AMD-grafikk.

Hvis du bruker Boot Camp til å kjøre Windows på Macen, kan du gå til nettstedet til AMD for å laste ned den nyeste versjonen av driverne deres for Windows. Disse Intel-baserte Macene bruker AMD-grafikk:

• 15-tommers MacBook Pro introdusert i 2015 og frem til 2019

• 16-tommers MacBook Pro introdusert i 2019

• 27-tommers iMac introdusert i 2014 og frem til 2020

• 21,5-tommers iMac med Retina-skjerm introdusert i 2017 og frem til 2019

• iMac Pro introdusert i 2017

• Mac Pro introdusert i 2013 og frem til 2019

Sjekk versjonen din av AMD-grafikkdrivere

1. Start Macen i Windows.

2. Følg en av disse fremgangsmåtene for å åpne Radeon-innstillingene:

• Høyreklikk på skrivebordet og velg AMD Radeon-innstillinger.

• Eller klikk på Radeon-innstillinger i systemstatusfeltet.

• Eller velg AMD Radeon-innstillinger fra Programmer-menyen.

3. I Radeon-innstillinger klikker du på System-fanen, og deretter klikker du på Programvare-fanen.

4. Versjonsnummeret vises under versjonen til driverpakken.

Last ned og installer de nyeste AMD-grafikkdriverne

1. I Windows går du til Apple Boot Camp Software Graphics Drivers-siden på AMD-nettstedet.

2. Se etter driverversjonen som støtter Macen din. Hvis det er en nyere versjon (et høyere nummer) enn versjonen som er installert på Macen, klikker du på Download (Last ned).

3. Pakk ut den nedlastede ZIP-filen, og kjør deretter Setup-programmet i den nye mappen for å installere driverne.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.