Fyll på reisekortet ditt med Apple Pay

Bruk Apple Pay til å legge til penger for å fylle på reisekortet ditt på iPhone eller Apple Watch. Hvis du administrerer et familiemedlems Apple Watch på iPhonen din, kan du også legge til penger eksternt på reisekortet deres.

Slik fyller du på transittkortet på din iPhone

1. Trykk på transittkort i lommebok-appen.

2. Trykk på Legg til penger.

3. Velg beløpet som du ønsker å overføre til kortet og trykk på Overfør

4. Velg kortet du vil betale med, og fullfør transaksjonen med Face ID eller Touch ID..

Slik fyller du på transittkortet på din Apple Watch

1. Trykk på transittkort i lommebok-appen.

2. Trykk på Overfør penger

3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik fyller du på et familiemedlems reisekort

Hvis du administrerer et familiemedlems Apple Watch med iPhonen din, kan du også legge til penger på reisekortet på deres Apple Watch. Når de ber om det, svarer du og fyller på kortet.

1. Trykk på forespørselen i iMessage.

2. Velg beløpet som skal sendes.

3. Trykk på send-knappenBildet har ingen alternativ tekst.

4. Bekreft kjøpet med Face ID eller Touch ID.

Hvis du ikke kan fylle på transittkortet ditt

• Finn ut hva du kan gjøre hvis du legger til penger og saldoen ikke oppdateres i Lommebok-appen.

• Hvis du ikke ser alternativet for å legge til penger, kontakter du det lokale transportselskapet for å finne ut hvordan du kan legge til penger på reisekortet ditt i Lommebok-appen.

• Hvis du ikke kan fylle på familiemedlemmets reisekort, må du kontrollere at de ikke har fjernet kortet fra sin Apple Watch.

• Hvis du trenger refusjon eller har spørsmål om dette, tar du kontakt med det lokale transportselskapet.

1. For å kjøpe eller fylle på et Octopus-kort i Lommebok-appen må du ha et Visa-, Mastercard- eller UnionPay-kort utstedt i Hongkong og bruke det med Apple Pay. Hvis du har et kredittkort eller debetkort som ikke er utstedt i Hongkong, kan du bruke Octopus for Tourists-appen i stedet. For å kjøpe eller fylle på et reisekort for Fastlands-Kina må du ha et kreditt- eller debetkort fra China UnionPay.