Hvis reisekortsaldoen ikke oppdateres i Lommebok

Se hva du kan gjøre hvis du bruker Apple Pay til å legge til penger på reisekortet ditt i Lommebok, men saldoen ikke oppdateres.

Først starter du iPhonen på nytt.

Hvis saldoen din fremdeles er feil etter dette, sjekker du de nylige transaksjonene Hvis du ser belastningen i transaksjonshistorikken, kan det være at saldoen på reisekortet stemmer, selv om saldoen i Lommebok-appen viser et annet beløp.

Hvis saldoen din fortsatt ikke oppdateres, og du ikke ser belastningen i transaksjonshistorikken:

1. Åpne Lommebok-appen på iPhone, og trykk på reisekortet ditt.

2. Trykk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst og deretter på Kortinformasjon.

3. Slå på servicemodus hvis du ser det alternativet. Deretter autentiserer du med Face ID, Touch ID eller koden din.

4. Trykk på kortet ditt for å slå av servicemodus.

Hvis disse trinnene ikke fungerer, kontakter du utstederen av reisekortet.