Før du selger, gir bort, returnerer eller resirkulerer AirPods

Finn ut hvordan du klargjør AirPods for en ny eier – inkludert å koble dem fra Apple-ID-en din.

Fjern AirPods fra Apple-ID-en din

AirPods kan kun sammenkobles med én Apple-ID om gangen. Du må fjerne AirPods fra Apple-ID-en din før du gir dem bort eller selger dem. Dette sørger for at den nye eieren kan koble dem til sin Apple-ID og dra nytte av alle funksjonene – inkludert Hvor er?.

Du kan fjerne AirPods fra Apple-ID-en din på en iPhone, iPad eller Mac som er logget på med Apple-ID-en din. Du trenger bare å fjerne AirPods fra Apple-ID-en din på én enhet for å fjerne sammenkoblingen.

AirPods trenger ikke å være koblet til enheten din via Bluetooth – men prosessen kan være raskere hvis AirPods er Bluetooth-tilkoblet og innenfor Bluetooth-rekkevidden til enheten.

Fjern AirPods fra Apple-ID-en din på iPhone eller iPad

1. Åpne Hvor er?-appen.

2. Velg fanen Enheter, trykk på AirPods og sveip deretter opp.

3. Trykk på Fjern denne enheten og deretter på Fjern for å bekrefte.

Fjern AirPods fra Apple-ID-en din på Mac

1. Åpne Hvor er?-appen

2. Velg fanen Enheter og deretter AirPods.

3. På kartet klikker du på Mer info-knappenBildet har ingen alternativ tekst.

4. Klikk på Fjern denne enheten.

Avslutt eller overfør AppleCare-dekningen

Hvis AirPods er dekket av et AppleCare-abonnement, kan du avslutte eller overføre abonnementet.

Avslutt AppleCare-abonnementet ditt

Overfør AppleCare-abonnementet til den nye eieren

Rengjør AirPods

Før du gir bort AirPods, kan det være lurt å rengjøre dem for den nye eieren.

Rengjør AirPods