Bruk iPhone etter service

Her finner du informasjon om hvordan du bruker iPhone etter at den har vært til service.

1. Registrer serienummeret til iPhonen du har fått som erstatning. Delen eller produktet du har hatt til service, dekkes av en 90-dagers servicegaranti eller den gjenværende varigheten til den originale produktgarantien din eller AppleCare-abonnementet ditt, avhengig av hvilken som varer lengst. Forbrukerlovgivningen gjelder kanskje også for produktet du har hatt til service eller fått erstattet der det er aktuelt.

2. Lad iPhone.

3. Sett inn SIM-kortet i iPhonenhvis iPhonen bruker et SIM-kort. Hvis iPhonen bruker eSIM, kontakter du mobiloperatøren for å konfigurere nytt eSIM.

4. Gjenopprett iPhone fra en iCloud-sikkerhetskopi eller en sikkerhetskopi på datamaskinen.

5. Kontroller Apple-ID-enhetslisten din for å bekrefte at du er logget på.

© 2024 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.