Slik ser du kamper med MLS Season Pass i Apple TV-appen

Finn ut hvordan du kan se livesendinger og opptak av Major League Soccer-kamper, pluss hvordan du finner ut når laget ditt spiller.

Hvor kan jeg se på MLS Season Pass?

Du kan se på MLS Season Pass i Apple TV-appen, som er tilgjengelig på iPhone, iPad, Mac og Apple TV samt på smart-TV-er, strømmeenheter, spillkonsoller og TV-mottakere. Du kan også se på MLS Season Pass på nettet på tv.apple.com/sports, inkludert på Android-enheter, Windows-PC-er og Chrome OS-enheter.

Finn ut hvordan du abonnerer på MLS Season Pass og hvordan du ser MLS Season Pass, Apple TV+ og mer på Apple-enheter, TV-er og nettet.*

* Hvis du ikke ser MLS Season Pass i Apple TV-appen, må du kanskje oppdatere enheten til den nyeste programvaren.

Slik ser du livekamper

1. Åpne Apple TV-appen eller gå til tv.apple.com/sports.

2. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en din og passordet ditt.

3. Velg MLS Season Pass.

4. Velg en kamp og deretter Se.

Hvis du vil skjule stillingen for pågående kamper på iPhonen din, går du til Innstillinger > TV og slår av Vis sportsresultater. Finn ut hvordan du skjuler resultater på Apple TV eller hvordan du skjuler resultater på en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll.

Hvis du ikke abonnerer på MLS Season Pass, men har et Apple TV+-abonnement, kan du se utvalgte MLS og Leagues Cup-kamper*, inkludert noen av de største kampene i sluttspillet, uten ekstra kostnader. Et begrenset antall kamper er tilgjengelige kostnadsfritt i Apple TV-appen når du logger på med Apple-ID-en din.

*Leagues Cup og Campeones Cup er ikke tilgjengelige i Mexico.

Slik ser du opptak av MLS-kamper

Når kampen er over, kan du velge om du vil se et opptak av hele kampen eller et kort sammendrag.

Se et sammendrag av MLS-kamper

1. Åpne Apple TV-appen eller gå til tv.apple.com/sports.

2. Velg MLS Season Pass.

3. Bla ned til Nylige tidligere kamper, og velg en kamp.

4. Velg Se sammendrag.

Se opptak av hele MLS-kampen

1. Åpne Apple TV-appen eller gå til tv.apple.com/sports.

2. Velg MLS Season Pass.

3. Finn kampen du vil se opptak av.

4. Velg kampen, bla til Se på repriser, og velg deretter Fullstendig reprise.

* Når du har startet avspillingen av opptaket, kan du endre lyden til spansk. Enkelte opptak er også tilgjengelige med franske kommentatorer.

Hvordan finne ut når et lag spiller

1. Åpne Apple TV-appen eller gå til tv.apple.com/sports.

2. Søk etter MLS Season Pass.

3. Velg et lag.

4. Velg Kommende kamper.

Se hele terminlisten for MLS Season Pass