iOS 14.4.1 og iPadOS 14.4.1 er ikke tilgjengelig for forsinket programvareoppdatering

Apple anbefaler at du oppdaterer til iOS 14.4.2 og iPadOS 14.4.2 eller nyere.

Denne artikkelen er beregnet på nettverksadministratorer.

Forskjellen mellom 14.4.1 og 14.4.2 er en løsning på Webkit-sårbarheten CVE-2021-1879. Administratorer kan justere forsinkelsen for programvareoppdateringen slik at brukere kan installere 14.4.2, som ble lagt ut 26. mars 2021, eller bruke kommandoen Schedule OS Update til å installere en bestemt OS-versjon. Hvis du trenger instruksjoner for hvordan du justerer forsinkelsen eller sender denne kommandoen, skal MDM-leverandøren din ha dette.