Godta venneforespørsler i Game Center

For å godta venneforespørsler trenger du en enhet som kjører en nyere versjon av iOS, iPadOS eller macOS.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis du mottar en venneforespørsel i Game Center, må du ha en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS eller iPadOS 13 eller nyere eller en Mac med macOS Monterey eller nyere for å godta den. Du kan ikke godta venneforespørsler på Android-enheter eller i eldre versjoner av iOS, iPadOS eller macOS.