Bruk Game Center til å spille med vennene dine

Send venneforespørsler, administrer profilen din, oppnå prestasjoner, og konkurrer på ledertavler på alle enhetene dine med Game Center.

Opprett en Game Center-profil

Finn ut hvordan du lager en profil med en personlig tilpasset Memoji og tilpassede initialer.

På iPhone eller iPad

1. Åpne Innstillinger. Rull til Game Center, og trykk på den.

2. Hvis Game Center ikke er slått på, aktiverer du den og logger på med Apple-ID-en din.*

Innstillinger for Game Center på en iPhone. Du kan se profilen din, kallenavnet ditt og andre alternativer.
  3. Trykk på Kallenavn-feltet for å skrive inn et navn som vennene dine ser når dere spiller sammen. Hvis du trenger inspirasjon til å velge et navn, kan du bruke et av de tilfeldig genererte forslagene.

4. Trykk på Rediger avatar for å tilpasse bildet som vises ved kallenavnet ditt. Her kan du opprette en Memoji, bruke en eksisterende Memoji eller tilpasse hvordan initialene for kallenavnet vises.

* Hvis du ser et kallenavn eller annen informasjon som allerede er opprettet, har du allerede en Game Center-profil. For å bekrefte at du er logget på med Apple-ID-en din på iPhone eller iPad går du til Innstillinger og ser etter Apple-ID-en din. For å bekrefte at du er logget på med Apple-ID-en din på Macen velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikker på Game Center og ser etter Apple-ID-en din.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og klikk deretter på Game Center.

2. Hvis Game Center ikke er slått på, aktiverer du den og logger på med Apple-ID-en din.*

3. Hvis du vil skrive inn et navn som vennene dine får se når dere spiller sammen, klikker du på Kallenavn-feltet og begynner å skrive. Hvis du trenger inspirasjon til å velge et navn, kan du bruke et av de tilfeldig genererte forslagene.

Innstillinger for Game Center på macOS. Du kan redigere profilen din, kallenavnet ditt og andre alternativer.
  4. Hvis du vil tilpasse bildet som vises med kallenavnet, går du tilbake til Innstillinger på iPhone eller iPad. Rull til Game Center, og trykk på den. Her kan du trykke på Rediger avatar for å opprette en Memoji, bruke en eksisterende Memoji eller tilpasse hvordan initialene for kallenavnet vises.

Finn ut hvordan Game Center-profilen din brukes

Du kan bruke Game Center til å få tilgang til lagringsfilene på alle enhetene dine.

Legg til venner

Du kan legge til venner i Game Center.

På iPhone eller iPad

1. Åpne Innstillinger. Rull til Game Center, og trykk på den.

2. Trykk på Inviter venner.

3. Skriv inn telefonnummeret eller e-postadressen til personen du vil invitere til å bli en venn i Game Center, eller trykk på Legg til-knappenNo alt supplied for Image for å invitere en av kontaktene dine. Når vedkommende godtar forespørselen via Meldinger-appen, kan du se ham eller henne i vennelisten din.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og klikk deretter på Game Center.

2. For å se profilen din i App Store klikker du på Vis profil.

3. Klikk på Venner.

4. Velg en venn fra forslagene eller klikk på Inviter venner.

5. Hvis du klikket på Inviter venner, skriver du inn telefonnummeret eller e-postadressen til personen du vil legge til som venn i Game Center.

Fjern venner eller rapporter Game Center-brukere

Finn ut hvordan du fjerner brukere fra vennelisten din i Game Center.

På iPhone eller iPad

1. Åpne Innstillinger. Rull til Game Center, og trykk på den.

2. Trykk på Apple-ID-en din for å se profilen din.

3. Trykk på Venner for å se en liste over brukerne du har lagt til som venner, og brukere du nylig har spilt med.

4. Sveip til venstre på brukernavnet for å se flere alternativer.

Venner-innstillinger for Game Center på iPhone. Fjern en venn ved å sveipe til venstre for å vise rapporten og alternativene for fjerning.
  5. Trykk på Fjern for å fjerne den aktuelle brukeren fra vennelisten din i Game Center. Dette fjerner deg fra vennelisten deres også.For å rapportere en profil for juksing, uønsket innhold eller andre problemer trykker du på Rapporter og følger instruksjonene på skjermen.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og klikk deretter på Game Center.

2. For å se profilen din i App Store klikker du på Vis profil.

3. Klikk på Venner for å se en liste over brukerne du har lagt til som venner, og brukere du nylig har spilt med.

4. Klikk på brukernavnet til brukeren du vil fjerne.

5. Klikk på Mer-knappenNo alt supplied for Image øverst til høyre i vinduet.

6. Klikk på Fjern venn for å fjerne den aktuelle brukeren fra vennelisten i Game Center. Dette fjerner deg fra vennelisten deres også. For å rapportere en profil for juksing, uønsket innhold eller andre problemer klikker du på Rapporter bruker og følger instruksjonene på skjermen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.