Høyttaler for iPhone 12 Pro Max

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• 6,7-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (svart, 0,35 kgf cm)

Viktig

Denne prosedyren krever et nytt innlegg for batteri, som leveres med en ny høyttaler, en ny Taptic Engine  eller et nytt batteri.

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Før den flate enden av den svarte pinnen mellom innlegget for batteriet og Taptic Engine  og høyttaleren for å løsne innlegget for batteriet.

3. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne de fire stjerneskruene fra den nedre høyttaleren. Legg skruene til side.

4. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne innlegget fra kabinettet. Kast innlegget.

5. Bruk den svarte pinnen til å vippe opp høyttaleren. Fjern deretter høyttaleren fra kabinettet.

Montering

1. Roter reparasjonsbrettet. Sjekk at gummipakningen er plassert som vist. Hvis pakningen sitter feil, bruker du en antistatisk pinsett til å posisjonere den riktig.

2. Kontroller at høyttalerskummet er intakt og at jordingsfjærene på høyttaleren ikke er bøyd eller skadet.

3. Roter reparasjonsbrettet. Innrett porten på høyttaleren etter hullet i kabinettet. Senk deretter høyttaleren på plass.

4. Bruk den svarte momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste fire nye stjerneskruer (923-05106) (1) (923- 05105) (2–4) i høyttaleren i vist rekkefølge.

5. Fjern limmellomlegget fra det nye innlegget for batteri.

6. Bruk en antistatisk pinsett til å plassere det nye innlegget for batteri mellom de øvre kantene på Taptic Engine  og høyttaleren og den nedre kanten av batteriet. Sørg for at limsiden av innlegget er vendt mot Taptic Engine  og høyttaleren.

7. Før den flate enden av den svarte pinnen mellom det nye innlegget for batteri og den nedre kanten av batteriet for å feste innlegget til Taptic Engine  og høyttaleren.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: