iTunes U-samlinger flyttes til Podkaster

I september 2017 starter flyttingen av iTunes U-samlinger til Podkaster-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV eller Podkaster-delen av iTunes på Mac eller PC.

Finn iTunes U-samlinger og offentlige kurs

iTunes U tilbyr kostnadsfritt utdanningsinnhold fra ledende skoler, universiteter, museer og kulturinstitusjoner til brukere over hele verden. iTunes U-samlingene inneholder kostnadsfrie forelesninger, språkleksjoner og lydbøker med mer. De offentlige kursene i iTunes U inneholder kostnadsfritt innhold innenfor ett enkelt kursemne.

Etter flyttingen vil du ikke lenger se iTunes U i iTunes på en Mac eller PC, og du vil ikke kunne laste ned nytt innhold til datamaskinen din. (Finn ut mer om nedlasting av innhold før flyttingen.) Du kommer fortsatt til å ha tilgang til iTunes U-innhold, men:

• For å få tilgang til iTunes U-samlinger må du bruke Podkaster-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV eller gå til Podkaster-delen av iTunes på Mac eller PC. Innholdet kan være kategorisert på en annen måte enn det var tidligere, men du vil kunne finne innhold ved å søke på navnet på artisten eller samlingen.

• Bruk iTunes U-appen på en iOS-enhet for å få tilgang til offentlige iTunes U-kurs.

Alle koblinger til innhold fra iTunes U-samlinger vil omdirigere til det samme innholdet i Podkaster. Koblinger til innhold i offentlige kurs vil bare fungere på iOS-enheter.

Finn abonnementer

Hvis du har abonnementer på iTunes U-samlinger på iOS-enheten eller datamaskinen din, blir disse omgjort til abonnementer på det samme innholdet i Podkaster.

Hvis enheten din begrenser tilgangen til Podkaster-appen

Du vil ikke kunne se iTunes U-samlinger på enheter som begrenser tilgangen til Podkaster-appen. Finn ut mer om bruk av Restriksjoner.

Last ned ressurser før flyttingen

Hvis du vil beholde tilgangen til iTunes U-innhold på en Mac eller PC etter flyttingen, må du laste ned kursmateriellet til datamaskinen før flyttingen. Etter september 2017 finner du kursmateriellet du har lastet ned, i Podkaster-delen av iTunes.

Hvis du administrerer nettstedsinnhold fra iTunes U for en organisasjon

Du finner mer informasjon om flyttingen og det offentlige nettstedinnholdet ditt på http://help.apple.com/itunesu/sitemanager/#/itu833e41946.