Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Om OS X Server 5.1.5

Lær om endringene som er inkludert i OS X Server v5.1.5-oppdateringen.

Denne programvaren oppdaterer OS X Server v5.0.3, v5.0.4, v5.0.15 eller v5.1. Den krever OS X El Capitan v10.11.5 for å installere.

OS X Server v5.1.5 krever OS X v10.11.5. Hvis Mac-maskinen din bruker en versjon av OS X som er eldre enn v10.11.5, må du oppgradere til OS X v10.11.5 for å kunne bruke OS X Server v5.1.5.

Slik oppdaterer du

På en Mac-maskin som kjører OS X v10.11.5, oppdaterer du til OS X Server v5.1.5 fra Oppdateringer-panelet i Mac App Store. For å unngå avbrudd i tjenester blir ikke Server-oppdateringer installert automatisk, selv om du har valgt å installere andre oppdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installering kan du få meldingen «Oppdaget erstatning av Server-program». Dette er normalt under oppdateringsprosessen. Alle Server-innstillinger og -data beholdes under oppdateringen.

Når installeringen er fullført, åpner du Server-programmet for å fullføre konfigureringen av tidligere konfigurerte tjenester.

Inkluderte endringer

OS X Server v5.1.5 forbedrer den generelle stabiliteten til OS X Server og inneholder disse spesifikke forbedringene:

• Oppdatert for OS X El Capitan v10.11.5

Profile Manager

• Gyldighetsperiode for konfigurering før sikkerhetskode er påkrevd på Delt iPad

• Støtte for å hoppe over True Tone Setup Assistant-panelet som ble introdusert i iOS 9.3

• Nye kommandoer (kun på Delt iPad): Aktiver/Deaktiver innsending av diagnostikk og Appstatistikk

• Nye restriksjoner (kun overvåkede): Tillat endring av diagnostikkinnsending