Hvis VT-x-virtualiseringsteknologi er låst eller deaktivert på Mac-maskinen

Hvis du ser en varselmelding om at VT-x-støtte er låst av fastvaren på en Intel-basert Mac-maskin, må du påse at du kjører de nyeste programvareoppdateringene.

Når du bruker produkter fra tredjepart som inkluderer VT-x-virtualiseringsteknologi, kan du se en varselmelding som sier at VT-x-støtte er låst av fastvaren på Mac-maskinen.

Du kan også legge merke til at VT-x-støtte er deaktivert når du bruker virtualiseringsprogrammer fra tredjepart på Mac-maskinen, som VMWare Fusion eller Parallels Desktop.

Du kan løse dette problemet ved å sørge for at Mac-maskinen har de siste tilgjengelige programvareoppdateringene:

Du bør også installere oppdateringer til programvare fra andre enn Apple. Kontakt programvareprodusenten for hjelp hvis dette ikke løser problemet.

Les mer

Les mer om virtualiseringsteknologi fra Intel som er aktivert på Intel-baserte Mac-maskiner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.