Administrer iWork, GarageBand og iMovie for iOS ved institusjonen din

Hvis du er en administrator, kan du bruke administrering av mobilenheter (MDM) for å administrere apper, inkludert med iPhone, iPad eller iPod touch med minst 32 GB lagringsplass.

Enhver iPhone, iPad eller iPod touch med minst 32 GB lagringsplass kommer med Keynote, Pages, Numbers, GarageBand og iMovie forhåndsinstallert.* Brukere med iTunes-konto kan bruke disse appene umiddelbart etter at de åpner dem. Dette gir dem en lisens, og det legger til appene i kjøpsloggen deres.

Hvis du bruker MDM for å tilordne og distribuere innhold til brukere og enheter, kan du bruke MDM for å administrere disse appene og tilordne dem til enheter. På denne måten slipper brukere å logge på App Store for å bruke dem.

* Hvis du kjøpte en enhet med iOS 9 eller nyere med 16 GB eller mindre, eller hvis du oppdaterte den eksisterende enheten din til iOS 9 eller nyere, kan du laste ned disse appene gratis fra App Store.