Lavhastighetsflekskabel for iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

• Torx T3-skrutrekker

Fjerning

Obs

Hvis forpakningen til hovedkortets servicedel ikke er tilgjengelig, må du utføre følgende trinn på en antistatisk overflate. Ikke bøy hovedkortet når du fjerner eller remonterer lavhastighets-fleksikabelen.

1. Sørg for at hovedkortet er plassert i forpakningsskuffen for hovedkortets servicedeler som vist.

2. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de tre T3-skruene (923-05561) fra lavhastighetsflekskabelen til hovedkortets deksel.

3. Fjern lavhastighetsflekskabelen til hovedkortets deksel. Ta vare på den til remonteringen.

4. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løfte begge endene til lavhastighetsflekskablene av kontaktene på hovedkortet.

Montering

1. Trykk begge endene av lavhastighetsflekskabelen forsiktig inn i kontaktene på hovedkortet.

• Merk: Ikke bøy kontaktene.

2. Remonter dekselet for lavhastighets-fleksikabelen.

3. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de tre T3-skruene (923-05561) til dekselet til lavhastighetsflekskabelen.

• Viktig: Hvis du installerer en ny lavhastighetsflekskabel, må du la avtrekksfoliene være på plass til du installerer hovedkortet og lavhastighetsflekskabelen på nytt.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: