Studio Display-kabler

Før du begynner

Fare

Sørg for at strømkabelen ikke er koblet til en stikkontakt.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekile til vippejusterbart stativ

• Støttekile til vippe- og høydejusterbart stativ

Fjerning

Viktig

Sørg for at støttekilen befinner seg mellom kabinettet og stativet for å holde kabinettet på plass.

1. Bruk en antistatisk pinsett til å trekke av polyesterfilmflikene på begge endene av lyssensorflekskabelen. Bruk deretter den svarte pinnen til å vippe opp låsespakene og skyv endene av flekskabelen ut av kontaktene.

2. Bruk den svarte pinnen til å fjerne lyssensorflekskabelen til av skjermen for å fjerne den.

3. Klyp sammen sidene på enden av DisplayPort-strømkabelen og skyv den ut av kontakten (1).

4. Trekk i fliken for å vippe opp låsestangen på signalflekskabelen til DisplayPort (2). Skyv deretter enden av flekskabelen ut av kontakten (3).

5. Bruk den svarte pinnen til å fjerne DisplayPort-strøm-/signalkabelbunten av den høyre høyttaleren for å fjerne den (4).

6. Bruk den svarte pinnen til å fjerne kabeldekselet av midten av kabinettet. Fjern kabeldekselet og legg det til side frem til monteringen.

• Viktig: Merk plasseringen av kablene for å montere dem igjen.

7. Trekk i fliken for å vippe opp låsestangen på flekskabelen til kameraet. Skyv deretter enden av kabelen ut av kontakten.

8. Bruk den svarte pinnen til å trekke kameraflekskabelen ut fra kabinettet for å fjerne den.

9. Klyp sidene på de to endene av kabelen til skjermbakbelysning og skyv dem ut av kontaktene.

10. Bruk den svarte pinnen til å løsne kabelen til skjermbakbelysning fra kabinettet for å fjerne den.

11. Følg fremgangsmåten for å fjerne høyre vifte.

12. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne polyesterfliken. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å vippe opp låsespaken. Skyv deretter enden av den høyre vifteflekskabelen ut av kontakten.

13. Bruk den svarte pinnen til å løsne kabelen til skjermbakbelysning fra kabinettet for å fjerne den.

14. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne polyesterfliken fra hovedkort siden av mikrofon-flekskabelen (1). Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten på hovedkortet. Bruk deretter en antistatisk pinsett for å skyve enden av flekskabelen ut av kontakten.

15. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne polyesterfilmfliken fra mikrofon siden av mikrofonflekskabelen (2). Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten på mikrofonen. Bruk deretter en antistatisk pinsett for å skyve den andre enden av flekskabelen ut av kontakten.

16. Bruk den svarte pinnen til å trekke mikrofonflekskabelen fra kabinettet for å fjerne den.

17. Følg fremgangsmåten for å fjerne venstre vifte.

18. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne polyesterfilmfliken fra enden av den venstre vifteflekskabelen. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å vippe opp låsespaken. Skyv deretter enden av venstre vifteflekskabelen ut av kontakten.

19. Bruk den svarte pinnen til å trekke den venstre vifteflekskabelen fra kabinettet for å fjerne den.

Montering

1. Plasser den venstre vifteflekskabelen i kabinettet som vist.

2. Skyv enden av den venstre vifteflekskabelen inn i kontakten på hovedkortet. Bruk den svarte pinnen til å vippe ned låsespaken. Trykk deretter på polyesterfilmfliken for å feste den til enden av flekskabelen.

3. Før den flate enden av den svarte pinnen langs lengden på venstre vifteflekskabel for å feste den til kabinettet.

4. Følg fremgangsmåten for å montere venstre vifte.

5. Plasser mikrofonflekskabelen i kabinettet som vist.

6. Skyv den ene enden av mikrofonens flekskabel inn i kontakten på mikrofonen. Sørg for at flekskabelen er satt helt inn. Trykk deretter på polyesterfilmfliken for å feste den til enden av flekskabelen.

7. Skyv den andre enden av mikrofonflekskabelen inn i kontakten på hovedkortet. Sørg for at kabelen er satt helt inn. Trykk deretter på polyesterfilmfliken for å feste den til enden av flekskabelen.

8. Før den flate enden av den svarte pinnen langs lengden på flekskabelen for å feste den til kabinettet.

9. Plasser den høyre vifteflekskabelen i kabinettet.

10. Skyv enden av den høyre vifteflekskabelen inn i kontakten på hovedkortet. Bruk den svarte pinnen til å vippe ned låsespaken. Trykk deretter på polyesterfilmfliken for å feste den til enden av flekskabelen.

11. Før den flate enden av den svarte pinnen langs lengden på høyre vifteflekskabel for å feste den til kabinettet.

12. Følg fremgangsmåten for å montere høyre vifte.

13. Plasser kabelen til skjermbakbelysning i kabinettet.

14. Skyv de to endene av kabelen til skjermbakbelysning inn i kontaktene på hovedkortet.

15. Før den flate enden av den svarte pinnen langs lengden på kabelen til skjermbakbelysning for å feste den til kabinettet.

16. Plasser kameraflekskabelen i kabinettet.

17. Skyv en ende av kameraflekskabelen inn i kontakten på hovedkortet. Bruk deretter den svarte pinnen til å vippe ned låsespaken.

18. Før den flate enden av den svarte pinnen langs lengden på kameraflekskabelen for å feste den til kabinettet.

19. Bruk den svarte pinnen til å plassere kabeldekselet over kablene i midten av kabinettet. Trykk deretter godt langs endene til kabeldekselet for å feste det til kabinettet.

20. Plasser DisplayPort-strøm-/signalkabelbunten i kanalen i høyre høyttaler.

21. Skyv enden av strømkabelen til DisplayPort inn i kontakten på hovedkortet (1).

22. Skyv enden av signalflekskabelen til DisplayPort inn i kontakten på hovedkortet (2). Bruk deretter den svarte pinnen til å vippe ned låsespaken (3).

23. Før den flate enden av den svarte pinnen langs lengden på kabelen for å feste den i kanalen på høyre høyttaler (4).

24. Plasser lyssensorflekskabelen i kanalen i høyre høyttaler.

25. Skyv hver ende av lyssensorflekskabelen inn i kontaktene på skjermen. Bruk deretter den svarte pinnen til å vippe ned låsespakene. Trykk polyesterfilmflikene for å feste dem til endene av flekskablene.

26. Før den flate enden av den svarte pinnen langs lengden på lyssensorflekskabelen for å feste den til skjermen.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: