Hovedkort for Studio Display

Før du begynner

Fare

Sørg for at strømkabelen ikke er koblet til en stikkontakt.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Skrutrekker med justerbart moment (10–34 Ncm)

• Justerbar momentskrutrekker (0,3-1,2 Nm)

• Justeringspinner (2 mm)

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekile til vippejusterbart stativ

• Støttekile til vippe- og høydejusterbart stativ

• Torx T6-bit

• Torx T6-skrutrekker

Obs

Denne prosedyren krever systemkonfigurasjon. For å utføre systemkonfigurasjon trenger du det følgende:

• Den nyeste versjonen av Apple Service Utility installert på en Mac som kjører macOS Sonoma (14.1 eller nyere)

• Internett-tilgang

• En USB-C-ladekabel eller en USB-A til USB-C-kabel. USB-C-kabelen må støtte både strøm og data. Ikke bruk Thunderbolt 3-kabler.

Fjerning

Viktig

Sørg for at støttekilen befinner seg mellom kabinettet og stativet for å holde skjermen på plass.

1. Klyp sidene av endene på de fem kablene og skyv dem ut av kontaktene (1).

2. Trekk i flikene for å vippe opp låsestengene på de to flekskablene (2). Skyv deretter enden av de to flekskablene ut av kontaktene.

3. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne polyesterfilmflikene på de tre kontaktene til låsestengene (3). Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å vippe opp de tre låsespakene. Skyv deretter de tre flekskablene ut av kontaktene.

4. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten (4), og bruk en antistatisk pinsett til å skyve enden av flekskabelen ut av kontakten.

5. Bruk T6-skrutrekkeren til å fjerne de fire T6-skruene (923-07141) fra samleskinnen til hovedkortet. Fjern deretter samleskinnen.

6. Bruk T6-skrutrekkeren til å fjerne de fem T6-skruene (923-07142) fra hovedkortet.

7. Bruk den svarte pinnen til å flytte kablene til side når du tar hovedkortet ut av kabinettet.

Montering

1. Monter de to 2 mm justeringspinnene som vist.

2. Bruk de to 2 mm justeringspinnene til å plassere hovedkortet i kabinettet mens du bruker den svarte pinnen til å flytte kablene til side.

3. Bruk T6-skrutrekkeren til å delvis feste de tre T6-skruene (923-07142) som vist.

4. Sett inn Torx T6-biten i den justerbare momentskrutrekkeren (0,3-1,2 Nm). Still inn momentet til 0,4 Nm.

5. Bruk den justerbare momentskrutrekkeren og T6-biten til å feste de tre T6-skruene.

6. Fjern de to 2 mm justeringspinnene. Bruk T6-skrutrekkeren til å delvis feste de to T6-skruene (923-07142) som vist.

7. Hold Torx T6-biten i den justerbare momentskrutrekkeren (0,3–1,2 Nm). Forsikre deg om at momentet fortsatt er innstilt på 0,4 Nm.

8. Bruk den justerbare momentskrutrekkeren og T6-biten til å feste de to T6-skruene.

9. Plasser samleskinnen til hovedkortet på hovedkortet og strømforsyningskortet. Bruk T6-skrutrekkeren til å delvis feste de fire T6-skruene (923-07141).

• Viktig: Kontroller at krokene på samleskinnen er på linje med hakkene på hovedkortet som vist.

10. Sett inn Torx T6-biten i den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm). Still inn momentet til 20,5 Ncm. Bruk den justerbare momentskrutrekkeren og T6-biten til å feste de tre T6-skruene.

11. Skyv enden av ZIF flekskabelen inn i kontakten (1). Sørg for at kabelen er satt helt inn.

12. Skyv enden av de tre flekskablene til låsespaken inn i kontaktene (2). Bruk den svarte pinnen til å vippe ned alle tre låsespakene. Trykk på polyesterfilmflikene for å feste dem til flekskablene.

13. Skyv enden av de to flekskablene til låsespaken inn i kontaktene (3). Bruk deretter den svarte pinnen til å vippe ned låsespakene.

14. Skyv enden av de fem kablene til inn i kontaktene (4).

Fest følgende deler for å fullføre monteringen:

Obs

• Systemkonfigurasjon kreves hvis du har byttet ut hovedkortet. Systemkonfigurasjonen utføres når du har montert skjermen igjen. Du trenger en separat Mac med Apple Service Utility installert for å utføre systemkonfigurasjonen.

• Hvis du har byttet ut hovedkortet, vil et varselsymbol og «support.apple.com/display/restore» vises på skjermen inntil du fullfører systemkonfigurasjonen.