Mac Studio (2022) bakre Thunderbolt 4-porter

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (grønn, 0,45 kgf cm)

• Torx T3 halvmåne-bit

• Torx T3-skrutrekker

• Torx T5-skrutrekker

• Torx T7-skrutrekker

• USB-C-ladekabel

Merk: Bildene i denne prosedyren viser fjerning og montering av to bakre Thunderbolt 4-porter. Prosedyren for å fjerne og montere den ene eller begge er imidlertid den samme.

Fjerning

1. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de to T3-skruene (923-07105) fra koblingsdekselet til de bakre Thunderbolt 4-portene.

2. Fjern dekselet og legg det til side frem til monteringen.

3. Bruk den svarte pinnen til å løfte endene til de bakre Thunderbolt 4-portene av kontaktene.

4. Legg datamaskinen på ryggen med frontportene vendt opp.

5. Bruk T5-skrutrekkeren til å fjerne de seks T5-skruene (923-07093) fra de bakre Thunderbolt 4-portene.

6. Bruk T7-skrutrekkeren til å fjerne de to festede T7-skruene (923-07103) fra de bakre Thunderbolt 4-portene.

7. Løft de bakre Thunderbolt 4-portene ut av kabinettet.

Montering

1. Plasser datamaskinen som vist.

2. Plasser de bakre Thunderbolt 4-portene i kabinettet og trykk enden av den bakre Thunderbolt 4-portens flekskabel inn i kontakten (1). Sett deretter de bakre Thunderbolt 4-portene inn i åpningen i kabinettet (2).

3. Plasser de bakre Thunderbolt 4-portene i kabinettet og trykk enden av den bakre Thunderbolt 4-portens flekskabel inn i kontakten (1). Sett deretter de bakre Thunderbolt 4-portene inn i åpningen i kabinettet (2).

4. Legg datamaskinen på ryggen med frontportene vendt opp.

5. Bruk T7-skrutrekkeren til å delvis feste de to T7-avstandsskruene (923-07103) til de bakre Thunderbolt 4-portene.

6. Bruk T5-skrutrekkeren til å delvis feste de seks T5-skruene (923-07093) til de bakre Thunderbolt 4-portene.

7. Plasser datamaskinen som vist.

8. Koble begge ender av USB-C-ladekabelen til to bakre Thunderbolt 4-porter (1) som vist for å sikre riktig innretting av de bakre Thunderbolt 4-portene. Juster innrettingen av portene til begge ender av USB-C-ladekabelen er enkle å sette inn og ta ut.

9. Bruk T5-skrutrekkeren til å feste de fire T5-skruene til de bakre Thunderbolt 4-portene (2).

10. Koble begge ender av USB-C-ladekabelen til to bakre Thunderbolt 4-porter (1) som vist for å sikre riktig innretting av de bakre Thunderbolt 4-portene. Juster innrettingen av portene til begge ender av USB-C-kabelen er enkle å sette inn og ta ut.

11. Bruk T7-skrutrekkeren til å feste de to T7-avstandsskruene til de bakre Thunderbolt 4-portene (2).

12. Bruk T5-skrutrekkeren til å feste to T5-skruer til de bakre Thunderbolt 4-portene (3).

13. Trykk jevnt langs lengden på hver kontakt for å sikre at de er helt koblet til hovedkortet.

• Riktig tilkobling

• Feil tilkobling

14. Plasser dekselet til de bakre Thunderbolt 4-portene over enden på de bakre Thunderbolt 4-portens flekskabler. Bruk den grønne skrutrekkeren med moment og Torx T3 halvmåne-biten til å feste de to T3-skruene (923-07105) til dekselet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: