Mac Studio (2022) Ethernet-kort

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Ethernet-kabel

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (grønn, 0,45 kgf cm)

• Torx T3 halvmåne-bit

• Torx T4-skrutrekker

• Torx T6-skrutrekker

Fjerning

1. Bruk den grønne skrutrekkeren med moment og Torx T3 halvmåne-biten til å fjerne de to T3-skruene (923-07105) fra koblingsdekselet til Ethernet-kort 1.

2. Fjern koblingsdekselet til Ethernet-kort 1, og legg det til side frem til det er tid for montering.

3. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av flekskabelen til Ethernet-kortet av kontakten på hovedkortet.

4. Legg datamaskinen på ryggen med frontportene vendt opp.

5. Bruk T4-skrutrekkeren til å fjerne de to T4-skruene (923-07099) fra  koblingsdekselet til Ethernet-kort 2.

6. Fjern koblingsdekselet til Ethernet-kort 2, og legg det til side frem til det er tid for montering.

7. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av flekskabelen til Ethernet-kortet av kontakten på Ethernet-kortet.

8. Bruk T6-skrutrekkeren til å fjerne de to T6-skruene (923-07100) fra Ethernet-kortet og porten for strømkabelen.

9. Løft Ethernet-kortet ut av kabinettet.

Montering

1. Plasser Ethernet-kortet i kabinettet.

2. Bruk T6-skrutrekkeren til delvis å montere de to T6-skruene (923-07100) inn i Ethernet-kortet.

• Merk: Skruene går gjennom skruehullene i Ethernet-kortet og porten til strømkabelen og føres inn i kabinettet.

3. Trykk enden av flekskabelen til Ethernet-kortet til kontakten på Ethernet-kortet.

4. Plasser Ethernet-kortets kontaktdeksel 2 over kontakten.

5. Bruk T4-skrutrekkeren til å delvis feste de to T4-skruene (923-07099) til koblingsdekselet til Ethernet-kort 2.

• Merk: Skruene går gjennom dekselet og Ethernet-kortet og føres inn i avstandsskruene til de bakre Thunderbolt 4-portene.

6. Plasser datamaskinen som vist.

7. Koble en Ethernet-kabel til Ethernet-porten for å sikre riktig innretting av Ethernet-kortet. Juster Ethernet-kortet frem til enden av kabelen er enkel å sette inn og ta ut.

8. Bruk T6-skrutrekkeren til å feste de to T6-skruene til Ethernet-kortet (1).

9. Bruk T4-skrutrekkeren til å feste de to T4-skruene til koblingsdekselet til Ethernet-kort 2 (2).

10. Roter datamaskinen så frontportene er vendt mot deg.

11. Trykk enden av flekskabelen til Ethernet-kortet til kontakten på hovedkortet.

12. Plasser koblingsdeksel til Ethernet-kort 1 over enden av flekskabelen til Ethernet-kortet.

13. Bruk den grønne skrutrekkeren med moment og Torx T3 halvmåne-biten til å feste de to T3-skruene (923-07105) til dekselet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: