MagSafe 3-kort for MacBook Pro (14-tommers, 2021)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx Plus 2IP 44 mm halvmånebit

• Torx T5-skrutrekker

• USB-C-til-MagSafe 3-kabel

Fjerning

1. Bruk den blå momenttrekkeren og 2IP-biten til å løsne de to 2IP-settskruene (923-06928) i toppdekselet helt.

• Viktig: Delvis fest settskruene hvis de faller ut.

2. Bruk T5-skrutrekkeren til å fjerne de to T5-skruene (923-06959) fra MagSafe 3-kortet.

• Merk: Skruene er ikke magnetiske.

3. Løft MagSafe 3-kortet ut av toppdekselet.

Montering

1. Posisjoner MagSafe 3-kortet i toppdekselet.

2. Bruk T5-skrutrekkeren til å delvis montere de to T5-skruene (923-06959) (1).

3. Bruk den blå momenttrekkeren og 2IP-biten til å delvis montere de to 2IP-festeskruene (923-06928) (2) i toppdekselet.

4. Koble MagSafe 3-enden av USB-C til MagSafe 3-kabelen til MagSafe 3-porten for å sikre at MagSafe 3-kortet er innrettet korrekt. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å holde MagSafe 3-kortet på plass for å lage et jevnt mellomrom mellom MagSafe 3-kontakten og toppdekselet.

•  Fare: Sørg for at USB-C-til-MagSafe 3-kabelen ikke er koblet til strøm.

5. Bruk T5-skrutrekkeren til å montere de to T5-skruene (923-06959) (1).

6. Bruk den blå momenttrekkeren og 2IP-biten til å montere de to 2IP-settskruene (2).

7. Koble fra USB-C-til-MagSafe 3-kabelen fra MagSafe 3-porten.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: