MacBook Pro (13-tommers, M1, 2020) ventil-/antennemodul

Før du begynner

Fjern disse delene før du begynner:

Verktøy

• Antenneverktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx sikrings-bit

• Torx T3-skrutrekker

• Torx T5-skrutrekker

Viktig

Denne prosedyren krever en ny polyesterfilm.

Fjerning

1. Fjern og kast polyesterfilmen for å få tilgang til koaksialkablene til antennen og T5-skruen (923-05252).

2. Bruk antenneverktøyet til å løfte enden til én koaksialkabel til antennen av kontakten. Gjenta prosessen for den andre koaksialkabelen til antennen.

3. Bruk T5-skrutrekkeren til å fjerne T5-skruen fra jordingsklemmen for antennens koaksialkabel.

4. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de to T3-skruene (923-05246) fra dekselet til eDP-flekskabelen. Fjern dekselet, og legg det til side frem til monteringen.

5. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de to T3-skruene (923-05260) fra dekselet til eDP-flekskabelen. Fjern dekselet, og legg det til side frem til monteringen.

6. Løft enden av eDP-flexkabelen av kontakten.

7. Bruk T5-skrutrekkeren til å fjerne de fire T5-skruene (923-05245) fra TCON-kortet.

• Merk: Ved å fjerne skruene fra TCON-kortet får du tilgang til ventil/antennemodulen. Du kan ikke fjerne TCON-kortet.

8. Bruk den blå momenttrekkeren og Torx sikrings-biten til å fjerne de 12 1IPR-skruene (923-05259) fra ventil/antennemodulen.

9. Støtt TCON-kortet mens du vipper det mot skjermfestet. Finn den midtre ventilsporåpningen til venstre for eDP-kabelen.

10. Før den flate enden av den svarte pinnen under TCON-kortet. Sett inn den flate enden av den svarte pinnen i det midtre ventilsporet. Len midten av den svarte pinnen på den interne rammen mens du presser enden av den svarte pinnen for å løfte opp ventil/antennemodulen.

• Merk: Du kan føle et lite klikk når ventil/antennemodulen løsner fra toppdekselet.

•  Advarsel: Unngå å trykke på eDP-kabelen. Støtt forsiktig ventil/antennemodulen så du ikke bøyer den.

11. Når du fjerner ventil/antennemodulen, fører du antennekoaksialkabelens jordingsklemme og de to antennekoaksialkablene gjennom åpningen i den interne rammen.

Montering

1. Før de to antennekoaksialkablene og jordingsklemmen gjennom åpningen i den interne rammen.

2. Posisjoner ventil/antennemodulen i toppdekselet.

3. Trykk forsiktig på midten til ventil/antennemodulen frem til du føler et klikk.

4. Bruk T5-skrutrekkeren til å feste T5-skruen (923-05252) til jordingsklemmen for antennens koaksialkabel.

5. Posisjonér endene til antennekoaksialkablene over kontaktene. Bruk den avstumpede enden av antenneverktøyet til å trykke endene til antennens koaksialkabler på kontaktene.

6. Fest en ny polyesterfilm over antennekoaksialkabelen og skruen.

7. Bruk den blå momenttrekkeren og Torx sikrings-biten til å feste de 12 1IPR-skuene (923-05259) i ventil/antennemodulen. Skru hver skrue frem til momenttrekkeren klikker.

8. Bruk T5-skrutrekkeren til å feste de fire T5-skruene (923-05245) til TCON-kortet.

9. Trykk enden av kontaktdekselet til eDP-flekskabelen på kontakten.

10. Posisjoner dekselet til eDP-kontakten over enden av flexkabelen. Bruk deretter T3-skrutrekkeren til å feste de to T3-skruene (923-05260) til dekselet.

11. Posisjoner dekselet til eDP-flexkabelen over flexkabelen. Bruk deretter T3-skrutrekkeren til å feste de to T3-skruene (923-05246) til dekselet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: