Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis Lås opp med Apple Watch ikke fungerer på iPhone 13

Apple har oppdaget et problem med at Lås opp med Apple Watchikke fungerer på iPhone 13-enheter. Det kan hende du får opp «Kunne ikke kommunisere med Apple Watch» hvis du prøver å låse opp iPhone når du har på deg munnbind, eller at du ikke får konfigurert Lås opp med Apple Watch.

For å løse dette problemet må du oppdatere iPhone 13-enheten til iOS 15.0.1.