Taptic Engine for iPhone 12 Pro

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• 6,1-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonsonde (svart pinne)

• SIM-utløserverktøy

• Superskrue-bit

• Momenttrekker (svart, 0,35 kgf cm)

• Momenttrekker (grå, 0,55 kgf cm)

• Momenttrekker (grønn, 0,45 kgf cm)

Fjerning

1. Fjern kabinettet fra reparasjonsbrettet.

2. Ta ut SIM-skuffen og ta vare på den til monteringen.

3. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

4. Bruk en momenttrekker og Micro stix-biten til å fjerne de to trilobeskruene fra dekselet til kontakten til SIM-kortleseren. Legg skruene til side.

5. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne dekselet til kontakten til SIM-leseren. Ta vare på dekselet til monteringen.

6. Bruk en momenttrekker og Micro stix-biten til å fjerne de to trilobeskruene fra dekselet til kontakten til Taptic Engine . Legg skruene til side.

7. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne dekselet til kontakten til Taptic Engine . Ta vare på dekselet til monteringen.

8. Bruk en antistatisk pinsett til å løfte enden på flekskabelen til SIM-leseren av kontakten.

9. Bruk en momenttrekker og Micro stix-biten til å fjerne trilobeskruen fra hjørnet øverst til venstre på SIM-leseren. Legg skruen til side.

10. Bruk en momenttrekker og superskrue-biten til å fjerne superskruen fra hjørnet nederst til høyre på SIM-leseren. Legg skruen til side.

11. Vipp opp SIM-leseren og løft den ut av kabinettet.

12. Bruk en momenttrekker og superskrue-biten til å fjerne de to superskruene fra hjørnene til Taptic Engine . Legg skruene til side.

13. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne stjerneskruen fra bunnen av Taptic Engine . Legg skruen til side.

14. Bruk en antistatisk pinsett til å løfte enden av flekskabelen til Taptic Engine  av kontakten.

15. Bruk den den antistatiske pinsetten til å fjerne Taptic Engine .

Montering

1. Posisjoner Taptic Engine  i kabinettet.

2. Trykk enden av flekskabelen til Taptic Engine  på kontakten.

3. Bruk den grønne momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste én ny stjerneskrue (923-04981) i Taptic Engine .

4. Bruk den grå momenttrekkeren og superskrue-biten til å feste to nye superskruer (923-04980) i Taptic Engine .

5. Vipp SIM-leseren inn i kabinettet.

6. Bruk den svarte momenttrekkeren og Micro stix-biten til å feste én ny trilobeskrue (923-04982) i det øvre venstre hjørnet på SIM-leseren.

7. Bruk den grå momenttrekkeren og superskrue-biten til å feste én ny superskrue (923-04980) i det nedre høyre hjørnet på SIM-leseren.

8. Trykk enden av flekskabelen til SIM-leseren til kontakten.

9. Posisjoner dekselet til kontakten til SIM-leseren (1) over enden av flekskabelen.

10. Posisjoner dekselet til kontakten til Taptic Engine  (2) over enden av flekskabelen.

•  Obs: Inspiser jordingsfjæren på dekselet til kontakten til Taptic Engine  for å påse at den ikke er skadet.

11. Bruk den svarte momenttrekkeren og Micro stix-biten til å feste fire nye trilobeskruer (923-04978) i SIM-leseren og dekslene til kontaktene til Taptic Engine .

•  Obs: Unngå å berøre jordingsfjæren når du monterer dekselet til kontakten til Taptic Engine .

12. Fjern kabinettet fra reparasjonsbrettet.

13. Monter SIM-skuffen.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: