iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• 6,1-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nylonsonde (svart pinne)

• Superskruebit

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne de to stjerneskruene fra Taptic Engine  (1). Legg skruene til side.

3. Bruk en momenttrekker og superskruebiten til å fjerne superskruen fra Taptic Engine  (2). Legg skruen til side.

4. Løft enden av flekskabelen til Taptic Engine av kontakten.

5. Fjern Taptic Engine  fra kabinettet.

Montering

1. Posisjoner Taptic Engine  i kabinettet.

2. Trykk enden av flekskabelen til Taptic Engine  på kontakten.

3. Bruk den blå momenttrekkeren og superskruebiten til å feste en ny superskrue Taptic Engine  (923-06281) (1).

4. Bruk den blå momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste to nye stjerneskruer (923-06263) (2), (923-06280) (3) i Taptic Engine .

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: