Nedre høyttaler for iPhone 13

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• 6,1-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (grå, 0,55 kgf cm)

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne de fire stjerneskruene fra den nedre høyttaleren. Legg skruene til side.

3. Bruk en antistatisk pinsett til å ta tak i det øvre høyre skruehullet på den nederste høyttaleren og løft den ut av kabinettet.

•  Obs: Ikke skad jordingsfjærene på den nedre høyttaleren.

Montering

1. Roter reparasjonsbrettet. Sjekk at gummipakningen er plassert som vist. Hvis pakningen sitter feil, bruker du en antistatisk pinsett til å posisjonere den riktig.

2. Vipp ned bunnen av den nedre høyttaleren og senk den ned i kabinettet.

3. Roter reparasjonsbrettet. Bruk den grå momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste fire nye stjerneskruer (923-06243) i den nedre høyttaleren. Trykk ned den nedre høyttaleren mens du fester skruene.

•  Obs: Ikke skad jordingsfjærene på den nedre høyttaleren.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: