iPhone – første trinn

Utfør alltid følgende trinn før du starter en reparasjon:

Obs

Elektrostatisk utladning kan skade elektroniske komponenter.

Vær oppmerksom på det følgende når du utfører en reparasjon:

• Håndboken for denne modellen kan vise bilder av andre modeller, men prosedyrene er de samme. Sørg for at du bruker riktig verktøy for modellen du reparerer.

• Ta deg god tid. Les alle instruksjoner og varslinger grundig.

• Magnetisering av momenttrekkerne vil gjøre det lettere å jobbe med små skruer.

• Enden av hver flekskabel må være på linje med kontakten. Trykk enden av hver flekskabel inn i kontakten til den klikker på plass, for å sikre at den sitter godt.

Advarsel

Løse skruer, ekstra skruer eller små deler inne i enheten kan skade batteriet og forårsake sikkerhetsproblemer. Legg til side alle deler og skruer som ble fjernet under reparasjonen, og sørg for at du har dem alle når reparasjonen er ferdig.