Bijwerken naar iOS 12

iOS 12 maakt uw iPhone, iPad en iPod touch krachtiger, persoonlijker en intelligenter dan ooit tevoren.

De update ophalen

Dit moet u doen om uw iPhone, iPad of iPod touch bij te werken naar iOS 12.

Lees de volledige release-opmerkingen om alles te weten te komen over de nieuwe functies en updates.

Hulp nodig?

Lees wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij het bijwerken van uw apparaten.

Nieuw in iOS 12

Lees over alle nieuwe functies in iOS 12 waarmee u meer dan ooit kunt doen op uw iPhone, iPad of iPod touch.