Bijwerken naar iOS 11

iOS 11 maakt uw iPhone, iPad en iPod touch krachtiger, persoonlijker en intelligenter dan ooit tevoren. Zo werkt u bij.

De update ophalen

Dit moet u doen om uw iPhone, iPad of iPod touch bij te werken naar iOS 11.

Lees de volledige release-opmerkingen om alles te weten te komen over de nieuwe functies en updates.

Hulp nodig?

Lees wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij het bijwerken van uw apparaten.

Nieuwe in iOS 11

Lees over alle nieuwe functies in iOS 11 waarmee u meer dan ooit kunt doen op uw iPhone, iPad of iPod touch.