Als je een foutmelding ziet wanneer je je iPhone, iPad of iPod bijwerkt of herstelt

Lees hier wat je moet doen als je een foutcode of een waarschuwing ziet wanneer je je apparaat via je computer bijwerkt of herstelt.

Je Mac of pc bijwerken

Werk de Mac bij. Als je een pc gebruikt, zorg je ervoor dat je de nieuwste versie hebt van de Apple Devices-app of iTunes.

Je apparaat rechtstreeks op de computer aansluiten

Sluit je iPhone, iPad of iPod rechtstreeks aan op de USB-poort van je computer (dus niet op een aangesloten toetsenbord of USB-hub). Zorg ervoor dat de kabel in goede staat is.

Zorg ervoor dat je apparaat ontgrendeld is. Vertrouw je apparaat als hierom wordt gevraagd.

Als je nog steeds een foutmelding ziet, probeer je een andere Apple USB-kabel of een andere USB-poort van je computer.

Je computer en apparaat herstarten

Schakel de computer uit en daarna weer in. Herstart vervolgens je apparaat.

Lees hoe je een iPhone herstart, een iPad herstart of een iPod touch herstart.

De beveiligingssoftware van de computer controleren

Je moet mogelijk software bijwerken, wijzigen of verwijderen die de verbinding tussen de computer en de Apple Devices-app of iTunes verstoort.

Een andere computer gebruiken

Werk je apparaat bij of herstel het met een andere computer die een ander netwerk gebruikt.

Als je nog steeds hulp nodig hebt

Selecteer de foutcode die wordt weergegeven:

Of neem contact op met Apple Support.