Welkom bij iOS

Bekijk de nieuwste functies in iOS waarmee u meer dan ooit kunt doen op uw iPhone, iPad en iPod touch.

Bereid u voor op iOS 12

iOS 12 zorgt ervoor dat uw iPhone en iPad krachtiger, persoonlijker en intelligenter worden dan ooit tevoren. U moet het volgende doen voordat u uw apparaat kunt bijwerken.

Werk bij naar iOS 11.4

iOS 11.4 introduceert nieuwe AirPlay-functies waarmee u uw home audio-systeem kunt bedienen.

Lees hier hoe u bijwerkt naar de nieuwste versie van iOS.
Lees de volledige release-opmerkingen om alles te weten te komen over de nieuwe functies en updates.