Welkom bij iOS 11

Lees meer informatie over de nieuwste functies in iOS waarmee u meer dan ooit kunt doen op uw iPhone, iPad en iPod touch.

Nieuw in iOS 11

De App Store ontdekken

De vernieuwde App Store helpt u nieuwe apps en games te ontdekken en vinden die u geweldig zult vinden. U kunt nu elke dag verhalen van experts, zorgvuldig samengestelde lijsten, handige tips en meer bekijken.

Bedieningspaneel aanpassen

Met het bedieningspaneel kunt u snel een foto maken, lampen aanzetten, uw Apple TV bedienen en meer. U kunt bedieningspaneel zelfs aanpassen, zodat u direct toegang hebt tot de dingen die u het meeste doet.

Lees meer over alle nieuwe functies in iOS 11

Lees de volledige release-opmerkingen om alles te weten te komen over de nieuwe functies en updates.

Bijwerken naar iOS 11

iOS 11 zorgt ervoor dat uw iPhone, iPad en iPod touch krachtiger, persoonlijker en intelligenter worden dan ooit tevoren.