Welkom bij iOS

Ontdek nieuwe functies in iOS waarmee u meer kunt doen dan ooit met uw iPhone, iPad en iPod touch.

Nieuwe functies in iOS 10.3

Lees de volledige release-opmerkingen om alles te weten te komen over de nieuwe functies en updates in iOS 10.3.3.

Meer doen met iOS

Ontdek deze nieuwe iOS-functies die zijn ontworpen om het meeste te halen uit uw iPhone, iPad en iPod touch.

De update ophalen

U kunt eenvoudig bijwerken naar de nieuwste versie van iOS rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch.