macOS High Sierra

Het paneel met toetstoewijzingen voor snelnavigatiecommando's

In het paneel met toetstoewijzingen voor snelnavigatiecommando's in VoiceOver-programma kun je VoiceOver-commando's aan enkele toetsen toewijzen, zodat je op webpagina's kunt navigeren met behulp van snelnavigatie.

Om VoiceOver-programma te openen, druk je op Command + F5 om VoiceOver in te schakelen en druk je vervolgens op VO + F8.

Opmerking: "VO" staat voor de speciale VoiceOver-toets.

Commandotype

Klik op het venstermenu en kies 'Pijlen' of 'Enkele toetsen'.

Enkele toets

De toets waaraan een VoiceOver-commando is toegewezen.

Commando

Het VoiceOver-commando dat is toegewezen aan een toets.

Klik op het huidige commando om venstermenu's weer te geven voor de verschillende typen commando's die je aan een toets kunt toewijzen.

Knop met het plusteken

Een toets toevoegen aan de lijst. Klik op de toets, klik op het venstermenu 'Commando' en kies het VoiceOver-commando dat je aan de toets wilt toewijzen.

Knop met het minteken

Een toets verwijderen uit de lijst.