Muziekherkenning toevoegen aan het bedieningspaneel in iOS of iPadOS

1. Tik op je iPhone of iPad in Instellingen  op 'Bedieningspaneel'.

2. Schakel 'Toegang vanuit apps' in en tik vervolgens op  naast 'Muziekherkenning'.

De regelaar 'Muziekherkenning' van Shazam wordt toegevoegd aan het bedieningspaneel.

Zie het Apple Support-artikel Bedieningspaneel bewerken op een iPhone, iPad of iPod touch.