Een Shazam-widget in het beginscherm zetten op Android

1. Ga op je Android-apparaat naar de beginschermpagina waar je de widget wilt neerzetten en houd vervolgens je vinger op de achtergrond van het beginscherm.

2. Tik op 'Widgets' onder in het scherm, zoek of scrol naar Shazam in de lijst met apps, tik op 'Shazam' en voer een van de volgende stappen uit:

• Houd je vinger op de widget en verplaats deze naar de gewenste plek op het scherm.

• Tik op 'Toevoegen'.

Opmerking: De stappen voor het toevoegen en aanpassen van widgets kunnen per Android-apparaat of -versie verschillen. Zie de website Android Help.