Gebruikers worden aangemaakt in het programma Server. U kunt daarbij trefwoorden en notities over de gebruiker toevoegen.

Gebruikers en groepen aanmaken

In macOS Server kunt u snel gebruikers en groepen aanmaken zodat u ze aan beheerde apparaten kunt koppelen.

Een gebruikersaccount aanmaken

U gebruikt het programma Server om Apple School Manager of Apple Business Manager aan Profielbeheer te koppelen.

macOS Server koppelen aan Apple School Manager of Apple Business Manager

Vanuit het primaire programma Server kunt u een koppeling maken met alle Apple apparaten die via Apple School Manager of Apple Business Manager zijn aangeschaft en deze apparaten bekijken en beheren.

Een token van Apple School Manager of Apple Business Manager toevoegen

Profielbeheer wordt ingeschakeld in het programma Server en geconfigureerd via de webinterface van Profielbeheer.

Profielbeheer starten om Apple apparaten te beheren

In macOS Server configureert u certificaten en Profielbeheer zodat u vervolgens Apple apparaten kunt inschrijven.

Profielbeheer starten

Om door de gebruikershandleiding voor macOS Server te bladeren, klikt u op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.