Een voorbeeld van de weergave met opdrachtdetails van 'Morgen op excursie!' voor een klas natuurwetenschappen; het toont gedetailleerde voortgangsgegevens voor de geselecteerde activiteit, inclusief informatie over de tijd en score. De algehele voortgang geeft aan dat je 33% van de opdrachten hebt voltooid en dat er nog twee activiteiten moeten worden voltooid.

Je voortgang bekijken

Gebruik de klasweergave en de weergave met opdracht­details om te zien hoe je het doet in vergelijking met je klasgenoten en per opdrachtactiviteit.

Je voortgang in Schoolwerk bekijken

Een voorbeeld van een samenwerkbestand van een leerling (Hilma Goodwin - Probability Lab), klaar om in te leveren in Schoolwerk via de iWork Numbers-app.

Je werk inleveren

Je kunt je werk vanuit de Schoolwerk-app of een iWork-app inleveren of de deelknop gebruiken in de app waarin je je werk hebt gedaan.

Werk inleveren en vervangen in Schoolwerk

Een voorbeeld van de klasweergave 'Math' (Wiskunde) toont vier opdrachten in de weergave 'Due' (In te leveren): twee in 'Due Today' (Voor vandaag) en twee in 'Due Next' (Volgende om in te leveren). Naast de weergave 'Recent' bevat de Schoolwerk-navigatiekolom vier klassen (literatuur, wiskunde, natuurwetenschappen en technologie).

Snel zien wat er binnenkort moet worden ingeleverd

Gebruik de Schoolwerk-navigatiekolom om je klassen te bekijken. Gebruik vervolgens de weergave 'Recent' of de klasweergave om de opdrachten te bekijken die vandaag en de komende week moeten worden ingeleverd.

Opdrachten bekijken in Schoolwerk

Om door de Schoolwerk-gebruikershandleiding te bladeren, tik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina.

Meer hulp kun je vinden op Support voor het onderwijs.