Een venstermenu met je gedetailleerde voortgangsgegevens voor de geselecteerde activiteit, waaronder totaaltijd, voortgangspercentage, klaar en aantal.

Je voortgang bekijken

Gebruik je leerlingvoortgang om te zien hoe ver je bent in het algemeen in je klas en bij elke activiteit.

Je voortgang in Schoolwerk bekijken

Een voorbeeld van een samenwerkbestand van een leerling (Hilma Goodwin- Probability Lab) klaar om in te leveren in Schoolwerk.

Je huiswerk inleveren

Je kunt vanuit de Schoolwerk-app je huiswerk inleveren of de Deel-knop gebruiken in de app waarin je je werk hebt gedaan.

Inleveren en werk vervangen in Schoolwerk

Een Schoolwerk-dashboard met drie klassen en vijf opdrachten in het gedeelte 'In te leveren binnen 7 dagen'. Gebruik het gedeelte 'In te leveren binnen 7 dagen' om de activiteiten te bekijken die je deze week moet doen.

Snel bekijken wat er binnenkort ingeleverd moet worden

Gebruik het dashboard om je klassen en nieuwe opdrachten te bekijken, en opdrachten die in de komende week ingeleverd moeten worden.

Opdrachten bekijken in Schoolwerk

Om door de Schoolwerk-gebruikershandleiding te bladeren klik je op de inhoudsopgave boven aan de pagina.

Meer hulp kun je vinden op website Support voor het onderwijs.