Apple Pay

Dit is een veiligere manier om op je Apple apparaat te betalen met je creditcards en bankpassen. Voeg om te beginnen je creditcards, bankpassen of prepaidkaarten toe aan je iPhone, iPad, Apple Watch en Mac.

Wanneer je in Safari op de Mac iets koopt op een website, zoek je bij het afrekenen de Apple Pay-knop en rond je de aankoop vervolgens af met Touch ID. Als je Mac of Magic Keyboard geen Touch ID heeft, kun je een aankoop afronden op je iPhone (iOS 10 of nieuwer), iPad (iPadOS 13 of nieuwer) of Apple Watch (watchOS 3 of nieuwer) als je daarmee met dezelfde Apple ID bent ingelogd als op je Mac.

De knop op websites waarop Apple Pay als betaalmethode wordt geaccepteerd.