Klikken met extra druk

Op een Mac met een Force Touch-trackpad kun je met extra druk op een onderdeel klikken om een handeling uit te voeren. Hiervoor druk je extra stevig op de trackpad totdat je een diepere klik voelt. Je kunt bijvoorbeeld met extra druk op een bestand in de Finder klikken om er een voorvertoning van te bekijken. Ook kun je met extra druk op een woord op een webpagina of in een app klikken om de definitie en andere informatie over dat woord op te zoeken.