macOS High Sierra

Een filter toepassen om het uiterlijk van een foto te wijzigen

Je kunt je foto's een speciale uitstraling geven door een van de filters van Foto's te gebruiken.

Foto in bewerkingsweergave met filters aan de rechterkant.

Open Foto's

1. Klik dubbel op een foto en klik vervolgens op 'Bewerk' in de knoppenbalk.

2. Klik op 'Filters' in de knoppenbalk.

Tip: Als je tijdens het bewerken snel filters wilt weergeven, druk je op de toets F. Druk opnieuw op de toets F als je klaar bent met je wijzigingen.

3. Selecteer het gewenste filter.

De wijzigingen worden automatisch bewaard, tenzij je 'Bewerk' > 'Herstel' kiest of op de knop 'Herstel origineel' klikt.