macOS High Sierra

Overzicht van het importeren van foto's en video's

Importeer je foto's en video's in je fotobibliotheek, zodat je ze met Foto's kunt ordenen en bewerken. Je kunt foto's en video's op verschillende manieren importeren:

Geïmporteerde foto's worden standaard naar de Foto's-bibliotheek gekopieerd. Je kunt desgewenst foto's en video's buiten de Foto's-bibliotheek bewaren, bijvoorbeeld in een map op je Mac of op een externe harde schijf. Deze foto's en video's kun je nog steeds in Foto's bekijken. Je kunt materiaal dat buiten de bibliotheek wordt bewaard ook op elk gewenst moment naar de Foto's-bibliotheek verplaatsen. Zie De opslaglocatie voor je bestanden in Foto's wijzigen voor meer informatie over het wijzigen van de opslaglocatie voor je bestanden.

Opmerking: Foto's en video's die buiten de Foto's-bibliotheek worden bewaard, worden niet in iCloud-fotobibliotheek bewaard.

Open Foto's