Notities in de galerieweergave met de inhoud van elke notitie in een miniatuurweergave. Rechtsboven verschijnen voorgestelde zoekopdrachten, zoals vergrendelde notities en notities met bijlagen.

Notities vinden wanneer je deze nodig hebt

Gebruik de galerieweergave om al je notities als miniaturen weer te geven, zodat de afbeeldingen je precies naar de gewenste notitie kunnen leiden. Als je de gewenste notitie nog steeds niet kunt vinden, kun je krachtige zoekopties gebruiken zoals het zoeken naar afbeeldingen of tekst binnen je gescande documenten.

Notities zoeken

Een Mac en een iPad waarop dezelfde notitie uit iCloud te zien is.

Notities overal met je meenemen

Als je internetaccounts aan Notities toevoegt, heb je je notities op al je apparaten bij de hand. Als je bijvoorbeeld die droomvakantieplannen op de Mac bewaart, staan ze ook op je iPad wanneer je ze aan je vrienden wilt laten zien.

Notitie-accounts toevoegen of verwijderen

Een notitie met een beschrijving van ideeën voor een keukenverbouwing en een checklist en een foto van een keuken.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden

Je kunt afbeeldingen, films, links en andere bestanden naar je notities slepen. Ook kun je materiaal rechtstreeks uit Safari, Foto's, Kaarten en diverse andere apps aan notities toevoegen.

Foto's, links en meer bijvoegen

Notities in de galerieweergave nadat er in de knoppenbalk voor een notitie op de knop 'Bekijk deelnemers' is geklikt. Je ziet de personen die aan de notitie zijn toegevoegd en welke opties er beschikbaar zijn.

Eenvoudig samenwerken

Nodig anderen uit om een notitie of een volledige gedeelde map met notities te bekijken of te bewerken.

Personen toevoegen aan notities en mappen

Om door de gebruikershandleiding voor Notities te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.