alleen-delengebruiker

Je kunt bestanden en mappen delen met andere gebruikers in het netwerk. Je kunt je volledige Mac met alle gebruikers delen of specifieke gebruikers alleen toegang tot bepaalde mappen geven. Alleen-delengebruikers kunnen vanaf een extern apparaat toegang tot gedeelde bestanden krijgen, maar kunnen niet inloggen op de computer of de instellingen op de computer wijzigen.

Als je een gebruiker toegang tot je gedeelde bestanden of scherm wilt geven, is het mogelijk dat je de instellingen moet wijzigen in het paneel 'Bestandsdeling', 'Schermdeling' of 'Extern beheer' van het paneel 'Delen' in Systeemvoorkeuren.