Finder-navigatiekolom

Finder-vensters hebben een navigatiekolom, zodat je snel toegang hebt tot onderdelen die je regelmatig gebruikt.

Druk op Control + Command + S als je de navigatiekolom niet ziet.

De navigatiekolom is verdeeld in vier gedeelten: favorieten, iCloud, locaties en tags. Als je in een gedeelte geen onderdelen ziet, zijn ze mogelijk verborgen. Klik op de pijl aan de rechterkant van het gedeelte om eventueel verborgen onderdelen weer te geven.

Om de Finder aan te passen, klik je op het Finder-symbool in het Dock, kies je 'Finder' > 'Instellingen', klik je op 'Navigatiekolom' en selecteer je de onderdelen die je in elk gedeelte wilt zien.