Sleutelhangertoegang Help

Welkom bij Sleutelhangertoegang

Je kunt je wachtwoorden en accountgegevens in een sleutelhanger bewaren, zodat ze goed beveiligd en toch snel toegankelijk zijn.

Venster van Sleutelhangertoegang met daarin een lijst met accounts met wachtwoorden die in een sleutelhanger zijn opgenomen.
Dialoogvenster met de vraag of je een wachtwoord wilt bewaren.

Al je wachtwoorden tot je beschikking

Je hoeft je wachtwoorden niet allemaal te onthouden. Sleutelhangertoegang kan ze veilig voor je bewaren en invoeren. Wanneer je een wachtwoord voor de eerste keer invoert, klik je in het dialoogvenster dat verschijnt op 'Bewaar wachtwoord' om het wachtwoord in je sleutelhanger te bewaren. Je kunt het wachtwoord ook zelf toevoegen door in Sleutelhangertoegang 'Archief' > 'Nieuw wachtwoordonderdeel' te kiezen.

Venster van Sleutelhangertoegang met certificaten.

Een goede bescherming van de computer

In macOS worden digitale certificaten gebruikt om de identiteit van de websites, servers en andere entiteiten waarmee je communiceert te controleren en zo je computer te beschermen. Deze certificaten kun je beheren met Sleutelhangertoegang. Om ontvangen certificaten te bekijken, ook als ze ongeldig of verlopen zijn, klik je in het paneel 'Categorie' op 'Certificaten'.

Lees meer informatie over het toevoegen van een wachtwoord aan een sleutelhanger en het werken met certificaten.