Het scherm 'Ontdekken' van Apple Music met Party-afspeellijsten.

Luisteren waar en wanneer je maar wilt

Configureer je iPod touch met muziek, audioboeken en podcasts voor uren luisterplezier.

Ontdek muziek, audioboeken en podcasts voor je iPod touch

Het effectenscherm van Berichten. Boven in het scherm zie je het kader van de camera aan de voorkant. Rond het onderwerp in het kader bevinden zich iMessage-stickers. Onder het kader staan van links naar rechts de knoppen voor filters, tekst, vormen, memoji, animoji en de iMessage-app. Onder in het scherm staan van links naar rechts de effectenknop, de sluiterknop en de knop om van camera te wisselen.

Op nieuwe manieren verbonden blijven

Verstuur tekstberichten met fotofilters en stickers, start een FaceTime-groepsgesprek of daag vrienden via de App Store uit voor een game of puzzel.

Ontdek leuke manieren om contact te houden

Het scherm met het activiteitenrapport in Schermtijd. Boven in het scherm staan knoppen voor 'Week' en 'Dag'. 'Week' is geselecteerd. In het midden van het scherm staat een diagram dat aangeeft hoeveel tijd er elke dag van de week is besteed aan games, amusement en sociale netwerken. Onder het diagram staat het totaal per week.

Schermtijd instellen voor kinderen

Met Schermtijd kun je precies zien hoe je kinderen de tijd op hun apparaten besteden, activiteitenrapporten bekijken en limieten instellen.

Het iPod touch-gebruik van je kinderen in de gaten houden

Klik op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina om door de iPod touch-gebruikershandleiding te bladeren. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).