macOS High Sierra

Aangeschafte boeken verbergen

Wanneer je bepaalde boeken op geen van je apparaten in je bibliotheek wilt zien, kun je deze boeken verbergen. Als je 'Delen met gezin' hebt geconfigureerd, kunnen je gezinsleden verborgen boeken niet bekijken of downloaden.

Open iBooks

Een boek verbergen

1. Klik op 'iBooks Store' (of kies 'Store' > 'Beginpagina') en klik op 'Uitgelicht' in de knoppenbalk.

2. Klik op 'Aankopen' onder 'Direct naar' aan de rechterkant en klik vervolgens op 'Alle'.

3. Plaats de aanwijzer op een boek dat je wilt verbergen en klik op het kruisje .

Een boek weer zichtbaar maken

1. Klik op 'iBooks Store' (of kies 'Store' > 'Beginpagina').

2. Klik op 'Account' en voer je wachtwoord in.

3. Klik onder 'iTunes in de cloud' op 'Beheer' (rechts van 'Verborgen aankopen').

4. Klik op 'Hef verbergen op' onder de boeken die je nu in je bibliotheek wilt zien.