Muziek maken met Touch-instrumenten

Met Touch-instrumenten kun je onder meer keyboards, drums, gitaren en andere snaarinstrumenten bespelen. Bovendien kun je je eigen stem opnemen of je gitaar of bas aansluiten en allerlei versterkers en stompboxeffecten uitproberen.

Aan de slag met Touch-instrumenten

Een nummer aanmaken

Om een nieuw nummer te maken, kun je kiezen uit honderden Apple Loops, een drummer toevoegen die met jouw opname meespeelt, en je nummer afmixen met effectplug-ins.

Maak een nummer in GarageBand

Muziek maken als een echte dj

Met Live Loops kun je gemakkelijk elektronische muziek maken. Tik op cellen en kolommen in het raster om muziekloops te bouwen. Je kunt zelf arrangementen creëren en je eigen improvisaties opnemen in een Live Loops-uitvoering.

Meer informatie over Live Loops

Gratis loops en instrumenten downloaden

In de geluidenbibliotheek kun je geluidenpakketten downloaden en beheren, met daarin honderden loops, geluiden, Touch-instrumenten, drumstellen en meer. Je krijgt een melding in GarageBand wanneer je nieuwe geluidenpakketten kunt downloaden.

Ontdek de geluidenbibliotheek

Om door de gebruikershandleiding voor GarageBand voor de iPhone te bladeren, klik je boven aan de pagina op de inhoudsopgave.