Gebruikershandleiding Lettertypecatalogus

voor macOS Mojave

Het venster van Lettertypecatalogus met een onlangs geïnstalleerd lettertype.

Tekst mooier maken

Heb je een mooi nieuw lettertype van het internet gedownload? Installeer het met Lettertypecatalogus, zodat je het in al je programma's kunt gebruiken.

Lettertypen installeren

Het venster van Lettertypecatalogus met de lettertypeset Modern.

Veelgebruikte lettertypen beheren

Orden je lettertypen in sets en bibliotheken, zodat je snel toegang hebt tot veelgebruikte lettertypen.

Lettertypesets en -bibliotheken aanmaken

Het venster van Lettertypecatalogus met het lettertype Apple Color Emoji.

Het perfecte lettertype kiezen

Weet je niet precies hoe een bepaald lettertype eruitziet? Bekijk in Lettertypecatalogus een voorvertoning van het lettertype of druk een voorbeeld af.

Lettertypen bekijken en afdrukken

Om door de gebruikershandleiding voor Lettertypecatalogus te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.